Blog

Neinvazivni estetski tretmani lica

Već u dvadesetim godinama koža počinje gubiti elastičnost i pokazuje znakove starenja, a u tridesetima gubi i svoj prirodni sastojak hijaluronsku kiselinu, elastin i potkožno masno tkivo, ostavljajući kožu vašeg lica bez sjaja i beživotnu.

Vijek trajanja protetskog rada

Nedostatak zuba nije samo estetski problem. To je prije svega  veliki zdravstveni problem koji se nikako ne bi smio ignorirati, a zub koji nedostaje mora se čim prije nadomjestiti. Posebice ako se radi o situaciji kada nedostaju dva ili više zuba.

Popravljajte mliječne zube!

Mliječni su zubi jedna od tema oko koje se uvijek vrti tisuću pitanja i tisuću odgovora. Kada počinju rasti, na koji način treba brinuti o njima, kada ispadaju, hoće li ih duda iskriviti, zašto i kako se kvare te na što treba pripaziti samo su neka od njih.
Pjeskarenje je metoda profesionalnog čišćenja zubi

Koliko često je potrebno pjeskariti zube?

Pjeskarenje je metoda čišćenja zubi. Njime se profesionalno uklanjanju meke površinske naslage na zubima koje se ne mogu odstraniti redovnom higijenom zuba kod kuće. To su zapravo naslage plaka te žute i tamne mrlje koje su posljedica konzumiranja tamno obojenih pića, cigareta, kave, čajeva i slično.
Uljepšajte svoj osmijeh uz Invisalign

Invisalign – metoda nevidljivog poravnanja zubi

Imate li nepravilne zube? Možda ta nepravilnost nije velika, pa se jednostavno niste željeli gnjaviti s ružnim aparatićem, bravicama i neugodnim osjećajem. Možda ste se i pomirili s nepravilnim izgledom zubi, ali zapravo vam i dalje smetaju.

Zašto je važno nadomjestiti izgubljeni zub?

Složit ćemo se svi da je najljepši ukras svakog lica upravo osmijeh. Ne samo da prekrasan osmijeh osobu ispunjava osjećajem samopouzdanja, on predstavlja i važnu komponentu sveukupnog zdravlja.

Rano otkrivanje oralnog karcinoma

Mjesec travanj je mjesec podizanja svijesti o raku usne šupljine, glave i vrata. Radi se o jednom od najučestalijih tipova raka u Europi i svijetu (u Hrvatskoj godišnje oboli oko tisuću osoba).

Pripremite dijete na posjet stomatologu

Roditelji često nisu sigurni kada prvi puta odvesti dijete stomatologu. Treba li pričekati da se pojave svi zubići, ili pričekati dok ne dođe do stvarnog problema? Stručnjaci se slažu da ne trebate dugo čekati i da dijete odvedete stomatologu već kad se pojavi prvi zubić.

Koja je razlika između fiksnog i mobilnog aparatića?

Malo je sretnika koji se mogu pohvaliti savršenim zubima, a da im nije bila potrebna ortodontska terapija. Ako i vi već duže vremena želite popraviti svoj osmijeh, vaš ortodont preporučit će vam terapiju koja će najbolje riješiti vaš problem. Ortodontska terapija može učiniti veliku razliku za vaš osmijeh, kao i za osmijeh vašeg djeteta.

1 2 3 4 5 6 7 8

Podijeli s prijateljima
Newsletter
Primajte novosti i obavijesti iz naše poliklinike na email